2324071475 6947807423 32ο χλμ Δράμας - Θεσσαλονίκης, Ροδολίβος, Σέρρες
 
ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ
Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Σέρρες
Η επιχείρηση μας “ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ” η οποία εδρεύει στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στην κωμόπολη Ροδολίβος, δραστηριοποιείται από το 1966 στον χώρο της σχεδίασης και κατασκευής επίπλων προσφέροντας μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα, ιδανικά για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
Με το κατάστημα επίπλων και την δραστηριοποίηση το 2000 και του γιου του Κώστα Γώγου, η οικογενειακή πλέον επιχείρηση ''ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ'' πρωταγωνιστεί στην τοπική και ξεχωρίζει για την ποιότητα των επίπλων καθώς και για τις οικονομικές τιμές.
 
Στο σύγχρονο εργαστήριό μας καθημερινά σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία, πρωτότυπα έπιπλα σε μοντέρνα ή κλασικά γραμμή, στοχεύοντας πάντα στις κάλυψη των αναγκών σας.

Διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται μπορούμε να κατασκευάσουμε λειτουργικές κουζίνες, άνετες και εργονομικές ντουλάπες, πρωτότυπα έπιπλα και πόρτες υψηλής ποιότητας. Κατασκευάζουμε έπιπλα για όλο το σπίτι όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο, καθώς και για το μπάνιο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 

Ακούμε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε τα έπιπλα με βάση την δική σας αισθητική και την δική μας εμπειρία, προσφέροντας έτσι λειτουργικές κατασκευές και κομψά έπιπλα σύμφωνα πάντα με την δική σας αισθητική.
 
Η συμβολή σας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή των επίπλων, μας βοηθά να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, προσδίδοντας έτσι την προσωπική σας σφραγίδα, με μια τεράστια γκάμα υλικών και χρωμάτων.
 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας, ακόμα και μετά την παράδοση, για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος σχετικά με τον χώρο σας. 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο Ροδολίβος Σερρών για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.