2324071475 6947807423 32ο χλμ Δράμας - Θεσσαλονίκης, Ροδολίβος, Σέρρες
 
 
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ 
ένα ποιοτικό και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Καλύπτουμε την επιθυμία σας για εξαιρετικές κουζίνες, λειτουργικές ντουλάπες, πρωτότυπες εσωτερικές πόρτες και έπιπλα που θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό σπίτι.
 
ΕΠΙΠΛΑ
Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.  Έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο κ.α.
 
… ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Κατασκευάζουμε έπιπλα κατόπιν παραγγελίας, στις διαστάσεις και τα χρώματα που επιθυμείτε. Με την χρήση ηλεκτρονικού προγράμματος, μπορούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη του H/Y να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και να προχωρήσουμε στην κατασκευή τους.
 
.. ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από έπιπλα, ιδανικά για την οικία αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας έπιπλα στα μέτρα του χώρου σας και στοχεύουμε σε ένα ξεχωριστό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

 

 
 
 ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ 
Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Σέρρες
 
Η επιχείρηση μας “ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ” η οποία εδρεύει στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στην κωμόπολη Ροδολίβος, δραστηριοποιείται από το 1966 στον χώρο της σχεδίασης και κατασκευής επίπλων προσφέροντας μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα, ιδανικά για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
Με το κατάστημα επίπλων και την δραστηριοποίηση το 2000 και του γιου του Κώστα Γόγου, η οικογενειακή πλέον επιχείρηση ''ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ'' πρωταγωνιστεί στην τοπική και ξεχωρίζει για την ποιότητα των επίπλων καθώς και για τις οικονομικές τιμές.


Μάθετε περισσότερα...


 
 
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Κατασκευάζουμε κουζίνες με ντουλάπια υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε μοντέρνα σχέδια αλλά και κλασσικά, ανάλογα πάντα με το στιλ και το ύφος που επιθυμείτε για την δική σας κουζίνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα ξύλου, στο σύγχρονο εργαστήριό μας κατασκευάζουμε ντουλάπες υπνοδωματίων σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα πάντα με την προτίμηση του κάθε πελάτη και το ύφος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πληθώρα κατασκευών από ξύλινες πόρτες, άριστης ποιότητας και αισθητικής αρτιότητας, οι οποίες καλύπτουν κάθε λειτουργική, αρχιτεκτονική και οικονομική απαίτηση των πελατών μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ

Κατασκευάζουμε έπιπλα για την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το μπάνιο σας αλλά και κάθε έπιπλο που επιθυμείτε σε μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια. Όμορφες, σύγχρονες και λειτουργικές προτάσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ