2324071475 6947807423 32ο χλμ Δράμας - Θεσσαλονίκης, Ροδολίβος, Σέρρες
hero image
 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ | Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Σέρρες
Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ” διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο του επίπλου, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευές ντουλάπας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, εξυπηρετώντας όλες τις Σέρρες.
 
Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα ξύλου, στο σύγχρονο εργαστήριό μας κατασκευάζουμε ντουλάπες υπνοδωματίων σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα πάντα με την προτίμηση του κάθε πελάτη και το ύφος που έχει στο χώρο του. 
 
Λειτουργικές, άνετες, με πολλά ράφια για σωστή ταξινόμηση, ανοιγομένες, συρόμενες ή και βεστιάριο, όπως και να φαντάζεστε την ντουλάπα σας μπορούμε σίγουρα να την κατασκευάσουμε στον δικό σας χώρο και στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας. Μαζί θα σχεδιάσουμε την ιδανική ντουλάπα για το χώρο σας ώστε να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας της δικές σας αλλά και όλης της οικογένειά σας.
 
 
 
Υψηλή αισθητική, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα στο υπνοδωμάτιό σας. Οι ντουλάπες υπνοδωματίου που σας προσφέρουμε σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και λειτουργικότητα στο χώρο σας. 
 
 
 
 
Η εξαιρετική ποιότητα υλικών, η άψογη κατασκευή, η προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια αλλά και η απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, είναι στοιχεία που μας εκφράζουν απόλυτα και αποτελούν για εσάς πρόσθετη εγγύηση.